Građanima iz cele Srbije pružamo podršku u prikupljanju novca za lečenje! Ako Vam je potrebna pomoć, pozovite 011/412-3030 i postanite korisnik naših usluga!

Vesti

 • Humanitarna fondacija Novi Beograd sakuplja sredstva za lečenje Nede Prvulj

  01.06.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd sakuplja sredstva za lečenje male Nede Prvulj. Neda je dvanaestogodišnja devojčica rođena iz treće blizanačke trudnoće. Njen brat blizanac je preminuo nakon pet dana, a Neda je preživela sa posledicama, te je od rođenja nepokretna i obolela od cerebralne paralize.
  [više ...]

 • Novi ambasador naše Fondacije mladi glumac Aleksandar Radojičić!

  29.05.2015

  Aleksandar Radojičić je srpski glumac rođen u Beogradu 24. oktobar 1987. Član je pozorišta Boško Buha i svakim danom pokazuje kako se radi o velikom talentu, ne samo kada je u pitanju gluma nego i voditeljske sposobnosti kao što je šou „X Factor Adria“. Aleksandar se proslavio ulogom u filmu „Montevideo, Bog te video!“
  [više ...]

 • Preko 500 000 primljenih SMS poruka na brojeve Fondacije!

  25.05.2015

  Sa ponosom Vas obaveštavamo da je do danas na brojeve Humanitarne fondacije Novi Beograd pristiglo čak 500.000 SMS poruka. Zajedno smo učinili mnogo da pomognemo deci, odraslima, institucijama i udruženjima kojima je pomoć najpotrebnija. Svakoga dana od uplata i poruka se sakupljaju sredstva za naše korisnike.
  [više ...]

 • Vesti o oporavku Dragana Prnjata

  20.05.2015

  Početkom maja mali Dragan je bio na drugom velikom pregledu nakon operacije. Ožiljak se mnogo smanjio, a urađena je i citoskopija koja je pokazala da se bešika polako vraća u normalno stanje. Dragan zbog prevencije još mora da pije antibiotike.
  [više ...]

 • Ambasador Fondacije postala je poznata pevačica narodne muzike Ana Bekuta.

  11.05.2015

  Ana Bekuta (Nadežda Polić) je srpska pevačica narodne muzike, rođena 6. septembra 1959. godine u Pribojskoj Banji. U Priboju je završila gimnaziju. Svoju muzičku karijeru izgradila je pod umetničkim imenom Ana Bekuta, koje je uzela još 1985. jer je tada na sceni bilo mnogo Nada koje su se bavile narodnom muzikom. Zbog ljubavi prema muzici, ali i zbog siromaštva, rodno mesto napustila je već sa 17 godina.
  [više ...]

 • Novi korisnik Fondacije - Edin Šaćiri

  11.05.2015

  Edin je prevremeno rođen pre 15 godina. Od rođenja je imao problema sa vidom, dijagnostikovana mu je bolest očiju pod nazivom retinis koatsa. Bolest je veoma retka i u Srbiji se ne može lečiti. U pitanju je progresivno oboljenje koje izaziva oštećenje očiju i ukoliko se ne leči nastaje potpuno slepilo.
  [više ...]

 • SOCIETE GENERALE BANKA donirala je našoj Fondaciji televizor!

  02.05.2015

  Kako bi poboljšali naše poslovanje, ulepšali prostor i podržali naš trud i rad u proteklom periodu, SOCIETE GENERALE BANKA donirala je Humanitarnoj fondaciji Novi Beograd televizor marke Panasonic.
  [više ...]

 • Petra Cvetković je na lečenju!

  30.04.2015

  Zahvaljujući brojnim donacijama, mala Petra Cvetković se danas nalazi u Đenovi na lečenju. Petrini roditelji su nam se javili kako bi nas obavestili da sve teče predviđenim tokom i svima nam ostaje da se nadamo da će to tako i ostati i da će mala Petra pobediti.
  [više ...]

 • Novi korisnik Fondacije - Milica Meandžija

  25.04.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd sakuplja sredstva za lečenje Milice Meandžije. Milica ima tri godine i rođena je sa teškim oblikom neuromišićne bolesti SMA tip 1. Bolest se veoma rano ispoljila i od tada napreduje. Mala Milica je izgubila mogućnost gutanja, a mišići pluća su joj oslabili. Od svog jedanaestog meseca ona diše samo uz pomoć respiratora.
  [više ...]

 • Novi korisnik Fondacije – Elena Rakić

  25.04.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd sakuplja sredstva za lečenje Elene Rakić. Elena ima sedam godina i boluje od usporenog psihomotornog razvoja. U njenoj drugoj godini je primećena promena u ponašanju. Počela je da ispušta neartikulisane zvuke i da se ne obazire na glasove iz okoline. Tada je započela lečenje u zavodu. Od četvrte godine mala Elena je na terapiji aminokiselinama, uz pomoć logopeda i psihologa.
  [više ...]

 • Novi korisnik Fondacije - Nikola Obrenčević

  24.04.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd sakuplja sredstva za lečenje malog Nikole Obrenčevića. Nikola ima devet godina. Rođen je sa teškom paralizom usled koje ne može da govori, ne može da hoda, ne obavlja sam fiziološke potrebe i ne može sam da se hrani. Uz to, mali Nikola se bori sa strašnim epileptičnim napadima koji mu dodatno otežavaju stanje.
  [više ...]

 • Novi ambasador Humanitarne fondacije Novi Beograd postao je Tropiko bend!

  24.04.2015

  Tropiko bend je srpska muzička pop-folk grupa osnovana u Leskovcu. Momci iz Tropiko band-a, sadašnji sastav njih petorica, svoju karijeru započeli su još davne 2002 godine. Čak 4 godine čekalo se na njihov prvi studijski album koji je za kratko vreme postao veliki hit na radio i TV stanicama, kao i u klubovima i tako im obezbedio prolaz ka samom vrhu estradne scene.
  [više ...]

 • Slika na poklon od naše korisnice Milice Dimitrijević

  22.04.2015

  Milica Dimirtijević, jedna od naših korisnika, posetila nas je i kao znak zahvalnosti Humanitarnoj fondaciji Novi Beograd poklonila je prelepu sliku. Kako kaže, sliku je sama naslikala sa puno ljubavi u nadi da nam ulepša prostor i zahvali se na svoj pomoći koju joj pružamo.
  [više ...]

 • Novi ambasador Fondacije je naša poznata glumica Ljiljana Blagojević.

  20.04.2015

  Ljiljana Blagojević je srpska pozorišna, filmska i televizijska glumica rođena je 5. novembra, 1955. godine, u Beogradu, ali je poreklom iz Bjeljine. Sa devet godina je bila član radio grupe. Njeni roditelji su želeli da bude doktorka pa ona upisuje Tehnološki fakultet, hemiju, i to u u želji da radi u Galenici Lek.
  [više ...]

 • Poznati košarkaš Igor Rakočević postao je ambasador naše Fondacije

  15.04.2015

  Igor Rakočević je bivši srpski profesionalni košarkaš, rođen 29. marta 1978. u Beogradu. Svoju košarkašku karijeru započeo je kada je imao 11 godina. U karijeri je igrao za reprezentacije Jugoslavije i SCG, kao i za mnoge timove, Crvenu zvezdu, Budućnost, Minesotu Timbervulfse, Pamesu, Real Madrid, Taukeramiku, Efes i Montepaski Sijenu. Imenovan je za najboljeg igrača Evrolige na poziciji bek šutera i tri puta je proglašen za najboljeg strelca Evrolige. Najvećim uspehom smatra osvajanje zlatne medalje sa reprezentacijom Jugoslavije u Indijanapolisu.
  [više ...]

 • Obeležena prva godina rada Fondacije

  14.04.2015

  Za prvih godinu dana rada Humanitarne fondacije Novi Beograd sakupljeno je 80 miliona dinara pomoći za lečenje dece i odraslih, saopšteno je na obeležavanju godišnjice rada Fondacije. Okupljanje je održano u zgradi Gradske opštine Novi Beograd, a počasni gosti bili su mališani kojima je Fondacija već pomogla. Trenutan broj korisnika je 71 ( 41 deca, 18 odraslih, 6 ustanova, 6 udruženja), dok je 30 korisnika već poslato na potrebna lečenja i rehabilitacije.
  [više ...]

 • Humanitarni SMS iz Švajcarske

  02.04.2015

  Ponosni smo što možemo da vas obavestimo da će i ljudi iz inostranstva, konkretno iz Švajcarske za sada, imati mogućnost da pomognu onima kojima je to najpotrebnije. Cena poruke za sva tri operatera je 10 CHF (PDV se ne naplaćuje). Aktivne su sve tri švajcarske mobilne mreže Swisscom, Sunrise, Orange.
  [više ...]

 • Popularna pevačica Tijana Dapčević postala je ambasador naše Fondacije!

  01.04.2015

  Tijana Dapčević rođena je 03. februara 1976. godine u Skoplju. Rođena je u porodici oca Makedonca i majke koja je poreklom iz Srbije. Ima sestru Tamaru. Sa samo pet godina počela je da pokazuje interesovanje za muziku. Zbog toga su je roditelji upisali u muzičku školu. Tokom školovanja je učestvovala na raznim takmičenjima, a 1999. godine je diplomirala na Muzičkoj akademiji u Skoplju. Nije trebalo dugo da snimi prvi album za City Records, posle čega su usledila učestvovanja na raznim festivalima gde je često puta bila nagrađivana...
  [više ...]

 • Naš poznati glumac Stefan Kapičić je postao novi ambasador Fondacije

  30.03.2015

  Stefan Kapičić rođen je 1. decembra 1978. godine u Kelnu, Nemačkoj. Sin je poznatog košarkaša Dragana Kapičića i glumice Bebe Zugić. Sa tri godine vratio se sa roditeljima u Beograd. Posle završene srednje škole upisao je Filozofiju, a pod uticajem majke upisao i glumu jer je prema njoj gajio ljubav još od malih nogu.
  [više ...]

 • Uplata iz nagradnog fonda takmičenja Tvoje lice zvuči poznato

  28.03.2015

  Prva srpska televizija je uplatila tri miliona dinara koje je Bane Mojičević kao pobednik takmičenja Tvoje lice zvuči poznato osvojio i odlučio da donira Humanitarnoj fondaciji Novi Beograd. Još jednom hvala Banetu Mojićeviću i Prvoj TV.
  [više ...]

Uplati donaciju na dinarski ili devizni račun!

Upiši 1 i pošalji SMS na broj 3030!

Cena poruke je 200 din(PDV se ne naplaćuje)

Postavi baner na svoj sajt!

Poznaješ nekog kome je neophodna pomoć?

na vrh