Građanima iz cele Srbije pružamo podršku u prikupljanju novca za lečenje! Ako Vam je potrebna pomoć, pozovite 011/412-3030 i postanite korisnik naših usluga!

Pomogli smo

 • Veljko Kovačević

  11.01.2016

  Donatori su svojim uplatama omogućili Veljku Kovačeviću radnu i kinezi terapiju, kao i hipoterapiju koja mu je potrebna. U tu svrhu, sa Veljkovog korisničkog računa je isplaćeno: 54.500,00 dinara za radnu i kineziterapiju i 27.000,00 dinara za hipoterapiju. Mali Veljko je sa samo dve godine je operisao tumor. Nakon operacije ostao je bez vida i sa desnostranom spastičnom hemiparezom. Deo tumora je bio nedostupan za operaciju te je ostao unutar glave i mališan mora na redovne kontrole...
  [više ...]

 • Milena Jovanovski

  08.01.2016

  Donatori su svojim uplatama omogućili Mileni Jovanovski kupovinu aspiratora. Sa Mileninog korisničkog računa u tu svrhu preneto je 29.400,00 dinara na račun firme “Trivax”. Milena je rođena u aprilu 2014. godine i sa samo šest meseci postavljena joj je dijagnoza Pompeove bolesti. Pompeova bolest je sporoprogresivna urođena bolest metabolizma, koja je kod Milene zahvatila srce, jetru i skeletne mišiće. Milena je nepokretna, ne može da guta, niti da pravilno diše.
  [više ...]

 • Nikola Jeličić

  07.01.2016

  Donatori su svojim uplatama omogućili Nikoli Jeličiću da ode na kinezi tretman koji mu je potreban. U tu svrhu sa Nikolinog korisničkog računa preneto je 54.000,00 dinara na račun“Fizio Ahil” ordinacije.
  [više ...]

 • Tijana Simić

  06.01.2016

  Donatori su svojim uplatama omogućili Tijani Simić terapiju oka koja joj je neophodna. Sa Tijaninog korisničkog računa u tu svrhu preneto je 60.000,00 dinara na račun Centra za integrativne procedure i suplemente Dr Dunjić. Tijana od rođenja vodi borbu sa neizlečivom bolešću očiju usled koje se vid konstantno pogoršava. U detinjstvu je Tijana videla svega 10% od punog kapaciteta, a to stanje se samo pogoršava...
  [više ...]

 • Uroš Karapandžić

  05.01.2016

  Donatori su svojim uplatama omogućili Urošu Karapandžiću odlazak na kineziterapiju. U tu svrhu, sa Uroševog korisničkog računa preneto je 63.000,00 dinara na račun “Studija S”...
  [više ...]

 • Nikola Jeličić

  03.12.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svog korisnika Nikole Jeličića sakupila i uplatila 54.000,00 dinara radi plaćanja troškova kinezi terapije. Nikola je pre sedam godina nastradao u saobraćajnoj nesreći kao pešak i ostao nepokretan i vezan za invalidska kolica. Nikola je veliki borac. Sa obzirom da je prilikom saobraćajne nesreće bio u komi 30 dana iz koje se probudio potpuno nepokretan i ostao zavistan od tuđe nege, danas je dosta napredovao - polupokretan je, govori, oslanja se na noge i pohađa srednju školu prilagođenu njegovim potrebama. Put do oporavka je dugotrajan i finansijski zahtevan, nastavljamo da pomažemo Nikoli u svojoj borbi!
  [više ...]

 • Martin Poša

  03.12.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svog korisnika Martina Poše sakupila i uplatila 61.511,85 dinara za kontrolni pregled u Zagrebu i plaćanje neophodnih medikamenata. Martin je dvanaestogodišnji dečak koji od rođenja pati od hidrocefalusa, a situacija je pre nekoliko godina počela da se komplikuje. Poslednja operacija je rađena u Beogradu 2013. godine. Posle nje dolazi do teškog pogoršanja i Martin počinje da pije antipsihotike zbog grčenja mišića i nemogućnosti da spava. Postao je užasno agresivan i već godinu dana nosi pelene. Poslednja kontrola Martinovog stanja je izvršena u Zagrebu krajem oktobra. Tamo mu je preporučena hitna neuroradiološka i neuropedagoška obrada, kao i bolničko lečenje. Takođe, Martinu je potrebno da ode u Tursku na operaciju gde će mu uraditi menjanje šanta u glavi. Nastavljamo misiju prikupljanja novca kako bi Martinu pružili najbolju negu koju zaslužuje!
  [više ...]

 • Zlatan Mujčinović

  03.12.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svog korisnika Zlatana Mujčinovića sakupila i uplatila 101.600,00 dinara za kupovinu invalidskih kolica i stolice za kupanje koji su mu neophodni svakodnevno. Zlatan je dečak od osam godina. Prevremeno je rođen kao stariji blizanac i od tada počinju njegovi problemi. Pet meseci mu je trajao oporavak na Institutu za neonatologiju Srbija. Sa godinu dana dijagnostikovana mu je cerebralna paraliza. Na redovnom programu je u Zavodu za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju u vidu kinezi terapije, radne terapije i logopeda. Ide u drugi razred kućne nastave osnovne škole. Mentalno je očuvan, ali se bori sa jakim spazmom ekstremiteta. Ne može da hoda, da samostalno sedi i izgovara tek po neku reč. Zlatanu je sada potreban im je novac za odlazak u Antaliju na terapiju delfinima koja se pokazala veoma efikasno kod dece sa sličnim problemima. Nastavljamo prikupljanje sredstava kako bi Zlatanu pružili potrebnu terapiju!
  [više ...]

 • Vasilije Petrović

  03.12.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svog korisnika Vasilija Petrovića sakupila i uplatila 51.600,00 dinara za terapiju oka. Kako Vasilije ne bi izgubio vid preporučeno mu je lečenje desnog oka fotostimulacijom i magnetnom stimulacijom. Mora da ide na četiri ciklusa desetodnevnih tretmana koji koštaju 118 000 dinara za jednu godinu. Suma naizgled nije velika, ali Vasina mama je samohrana majka, a on ima još troje braće i sestara zato nastavljamo sa našom misijom!
  [više ...]

 • Aleksa Mutić

  03.12.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svog korisnika Alekse Mutića sakupila i uplatila 29.035,80 dinara radi kupovine preparata potrebnih za jačanje organizma.Aleksa je rođen sa cerebralnom paralizom i još uvek nema nijednu motornu funkciju iako ima šest godina. Mali Aleksa ne može da sedne, ne može da stoji, ne može sam da se hrani i još nije počeo da govori. Ne može čak ni da uhvati igračku kako bi mogao da se igra. Ipak, postoji nada da se Aleksa izleči - nalazi se na klinici u Beču na kojoj bi posle terapije matičnim ćelijama Aleksi moglo da bude mnogo bolje. Taj tretman je veoma skup i daleko je van domašaja finansijskih mogućnosti porodice. Košta preko 1.000.000 dinara. Zato nastavljamo sa prikupljanjem sredstava kako bi malom Aleksi dali šansu za bolji život!
  [više ...]

 • Slavica Savić

  03.12.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svog korisnika Slavice Savić sakupila i uplatila 74.000,00 dinara radi plaćanja troškova operacije. Slavica ima 44 godine, a pre dve godine joj je dijagnostikovan kancer dojke sa metapromenama u pazuhu. Nakon kompletne medicinske podrške kroz operaciju, hemioterapiju i radioterapiju Slavica je postala korisnik invalidske penzije u iznosu od 25.000 dinara. Nakon obavljenih lekarskih pregleda ustanovljeno je da će se dve do četiri godine nakon operacije kancer pojaviti i na drugoj dojci. Na osnovu njenih godina i tipa tumora lekari su predložili preventivnu operaciju druge dojke. Operacija bi se radila u svrhu izbegavanja još jednog malignog žarišta u organizmu, a samim tim bi se izbegla i veoma naporna terapija. Za operaciju je neophodno 879.632,00 dinara zato nastavljamo prikupljanje sredstava za Salavicu!
  [više ...]

 • Milica Meandžija

  03.12.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svoje korisnice Milice Meadžije sakupila i uplatila 120.449,19 dinara radi kupovine medicinskih sredstva i delova potrebnih za respirator. Milica ima tri godine i rođena je sa teškim oblikom neuromišićne bolesti SMA tip 1. Bolest se veoma rano ispoljila i od tada napreduje. Mala Milica je izgubila mogućnost gutanja, a mišići pluća su joj oslabili. Od svog jedanaestog meseca ona diše samo uz pomoć respiratora. Danas je Milica potpuno nepokretna i ne može da pomera ni ruke ni noge ni glavu, a sa obzirom na to da diše i hrani se uz pomoć aparata potrebna joj je neprestana nega. Da bi Milica uopšte mogla da živi neophodno je da se aparat stalno servisira zašta je neophodan novac.
  [više ...]

 • Mihajlo Grbić

  03.12.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svog korisnika Mihajla Grbića sakupila i uplatila 344.367,50 dinara radi plaćanja banjskog lečenja u Rehabilitacionom centru „Renona“ u Slovačkoj. Mihajlo ima šest godina i boluje od cerebralne paralize. Pre četiri godine je primio terapiju implantacijom matičnih ćelija. Da bi se Mihajlo potpuno izlečio potrebno je još terapija matičnim ćelijama, a i drugim terapijama koje podpomažu što bolji prijem matičnih ćelija. Kompletna terapja iznosi 5.500.000 dinara zato nastavljamo našu misiju za malog Mihajla!
  [više ...]

 • Đurđija Vučićević

  03.12.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svog korisnika Đurđije Vučićević sakupila i uplatila 38.400,00 dinara radi plaćanja kinezi tretmana. Đurđija je rođena u isto vreme kao njene dve sestre, a komplikacije prilikom porođaja su uzrokovale cerebralnu paralizu. Ona je već tri puta operisana u Rusiji, i nakon svake operacije je beležen značajan napredak u Đurđijinom stanju. Jedina prilika da Đurđija prohoda je da ode na 3 operacije u Specijalističku hiruršku bolnicu Medikus u Ćupriji. Pored toga potrebne su joj i fizikalne terapije za naredne dve godine, odlazak na rehabilitaciju u Igalo kao i za 2 para letnjih i 2 para zimskih ortopedskih cipelica neophodnih za pacijenta u njenom stanju.
  [više ...]

 • Anastasija Kostić

  03.12.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svoje korisnice Anastasije Kostić sakupila i uplatila 110.217,00 dinara radi plaćanja avionskih karata. Nakon saobraćajne nesreće mala Anastasija ima očnu atrofiju i oštećene moždane funkcije, zbog čega ne vidi i ne govori dobro. Sve mogućnosti za lečenje male Anastasije u Srbiji su iscrpljene. Nadu za izlečenje svoje ćerkice porodica vidi u operaciji i terapiji u gradu Ufa u Rusiji. Nakon prve intervencije Anastasija je počela da opaža konture, ali do oporavka je čeka još teških zadataka. Sledeći tretman je zakazan za april 2016 godine zato nastavljamo sa prikupljanjem sredstava kako bi mala Anastasija uspela da se potpuno oporavi!
  [više ...]

 • Mladen i Kristijan Tomić

  03.12.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svojih korisnika Mladena i Kristijana Tomića sakupila i uplatila 120.000,00 dinara za plaćanje fizikalnih terapija. Mladen ima 17, a Kristijan 10 godina i obojica boluju od teškog oblika distrofije mišića. U pitanju je mučna bolest koja stalno napreduje, pa mišići postepeno otkazuju. Stariji Mladen je od sedme godine u invalidskim kolicima, dok njegov mlađi brat Kristijan i dalje hoda. Već nekoliko godina porodica ih obojicu vodi u jednu italijansku kliniku na preglede i terapije kako bolest ne bi napredovala. Nedavno je napravljen napredak u lečenju ove bolesti na klinici u Bolonji, tako da postoji nada u Mladenovo i Kristijanovo izlečenje. Nastavljamo našu misiju kako bi pružili bolji život!
  [više ...]

 • Veljko Kovačević

  03.12.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svog korisnika Veljka Kovačevića sakupila i uplatila 70.500,00 dinara radi plaćanja kinezi i hipo terapije. Mali Veljko sada ima osam godina, a sa samo dve godine je operisao tumor. Nakon operacije ostao je bez vida i sa desnostranom spastičnom hemiparezom. Deo tumora je bio nedostupan za operaciju te je ostao unutar glave i mališan mora na redovne kontrole. Kako bi mu se stanje popravilo, neophodne su specijalne fizikalne terapije, hipoterapija, kao i redovni odlazak u banju. Za neophodan tretman potrebno je preko 3 miliona dinara, a Veljkova mama koja je korisnik invalidske penzije, bori se sama za zdravlje svog sina, pridružimo joj se u borbi!
  [više ...]

 • Mateja Mišić

  03.12.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svog korisnika Mateje Mišića sakupila i uplatila 150.000,00 dinara za logopedske tretmane. Mateja je zbog propusta na porođaju i brojnih povreda koje su mu tom prilikom nanete dobio cerebralnu paralizu. Samo pravilnom i kontinuiranom rehabilitacijom može da mu se omogući samostalnost i normalan život. Porodica je iscrpela i poslednju finansijsku mogućnost za terapiju i upućuje apel svim dobrim ljudima da pomognu. Mali Mateja nije birao kada i gde će se roditi, ali bira da uživa u svom životu. Celokupna terapija košta preko 2.000.000 dinara. Naša misija je da pomognemo da Mateja ima dostojan život!
  [više ...]

 • Sena Lutvija

  03.12.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svog korisnika Sene Lutvije sakupila i uplatila 15.573,60 dinara radi plaćanja filtera za respirator. Mala Sena je rođena sa problemom na plućima usled koje joj se levo plućno krilo ne ventilira kako bi trebalo. To ovoj devojčici donosi ozbiljne probleme sa disanjem, i jedini način na koji ona obavlja ovu funkciju je uz pomoć aparata. Sena ne može da hoda, ali priča i veoma je vesela. Izdržava je samohrana majka kojoj je veoma teško da sama sakuplja sredstva za svoju ćerku. Nastavljamo našu misiju prikupljanja novca da maloj Seni pružimo neophodnu negu.
  [više ...]

 • Miloš Milenković

  03.12.2015

  Humanitarna fondacija je za potrebe svog korisnika Miloša Milenkovića sakupila i uplatila 19.678,14 dinara za kupovinu medikamenata i filtera za aspirator. Miloš danas ima dvadeset godina. U devetoj godini mu je dijagnostikovana mišićna distrofija. To znači da od tada svi njegovi mišići polako gube funkciju. U poslednje dve godine ima problema sa disanjem usled bolesti, a od pre godinu dana diše uz pomoć aparata. Nalazi se kod svoje kuće. Ogroman problem Milošu predstavljaju i problemi sa srcem koje, kao i svi ostali mišići slabi. Da bi se aparatura potrebna za Miloševo preživljavanje obnovila i održavala potrebna su sredstva koja njegova porodica prosto ne može da nađe. Obezbedimo Milošu neophodna sredstva za život!
  [više ...]

Uplati donaciju na dinarski ili devizni račun!

Upiši 1 i pošalji SMS na broj 3030!

Cena poruke je 200 din(PDV se ne naplaćuje)

Postavi baner na svoj sajt!

Poznaješ nekog kome je neophodna pomoć?

na vrh