Građanima iz cele Srbije pružamo podršku u prikupljanju novca za lečenje! Ako Vam je potrebna pomoć, pozovite 011/412-3030 i postanite korisnik naših usluga!

Pomogli smo

 • Snežana Savić

  14.07.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svoje korisnice Snežane Savić sakupila i uplatila 86.220 dinara za odlazak u specijalnu bolnicu za nespecifične plućne bolesti Sokobanja. Trogodišnjoj Sneži je potrebna pomoć dobrih ljudi kako bi obezbedila neophodne terapije.
  [više ...]

 • Iva Milosavljević

  14.07.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svoje korisnice Ive Milosavljević sakupila i uplatila 370.000 dinara za operaciju noge u Rusiji. Mala Iva je vesela i hrabra devojčica, odlična učenica drugog razreda osnovne škole i puna je pozitivne energije.
  [više ...]

 • Filip Miletić

  14.07.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svog korisnika Filipa Miletića sakupila i uplatila 60.070,90 za lek i pelene neophodne za pacijenta u njegovom stanju.
  [više ...]

 • Dušan Igić

  14.07.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svog korisnika Dušana Igića sakupila i uplatila 11.918,70 dinara za opremu i sredstva za vežbe neophodne za pacijenta u njegovom stanju.
  [više ...]

 • Vasilije Petrović

  14.07.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svog korisnika Vasilija Petrovića sakupila i uplatila 29.500 dinara za terapiju očnog živca. Kako Vasilije ne bi izgubio vid preporučeno mu je lečenje desnog oka fotostimulacijom i magnetnom stimulacijom.
  [više ...]

 • Rada Maslarević

  29.06.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svoje korisnice Rade Maslarević sakupila i uplatila 2.108.750 dinara za prvi deo operacije u Atini, Grčkoj. Malena Rada rođena je kao i svako drugo zdravo i veselo dete do drugog rođendana kada je pedijatar u rutinskom pregledu deteta čuo kod Rade jak šum na srcu.
  [više ...]

 • Ana Popović

  19.06.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svoje korisnice Ane Popović sakupila i uplatila 27.000 dinara za kupovinu neophodnih lekova. Ana je devojka od 21 godine, koja se razbolela kada je imala 13 godina. Dijagnoza je glasila Juing sarkom. Pri operaciji pleksusa su joj greškom lekara presečeni nervi i od tada je vezana za invalidska kolica jer joj je leva noga potpuno otkazala.
  [više ...]

 • Nataša Kalanj

  19.06.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svoje korisnice Nataše Kalanj sakupila i uplatila 606.000 dinara za odlazak na operaciju matičnim ćelijima u Beču. Nataša ima 34 godine, a od rođenja se bori sa teškom bolešću - cerebralnom paralizom. Nataša ne može da hoda, a njena najveća životna želja je da sama može da izađe napolje i da se prošeta.
  [više ...]

 • Viktor Miletić

  19.06.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svog korisnika Viktora Miletića sakupila i uplatila 70.000 dinara za odlazak na hipoterapiju za potrebe pacijenta u njegovom stanju. Mali Viktor je rođen u 30. nedelji blizanačke trudnoće, kao prvi blizanac. Usled komplikacija prilikom prirodnog porođaja je došlo do krvarenja ( III / IV stepena ) u glavi i kao posledica krvarenja konstatovana mu je cerebralna paraliza.
  [više ...]

 • Andrija Janković

  19.06.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svog korisnika Andrije Jankovića sakupila i uplatila 21.000,32 dinara za smeštaj u hotelu Senator radi boravka zbog operacije u Beču, Austrija. Andrija ima devet godina i boluje od cerebralne paralize i epilepsije. Jedina šansa da Andrija prohoda je terapija transplatacijom matičnih ćelija.
  [više ...]

 • Pavle Anđelković

  19.06.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svog korisnika Pavla Anđelkovića sakupila i uplatila 20.355 dinara za specijalne imunološke preparate. Od samog početka njegovog života pratili su ga veliki problemi. Rodio se u sedmom mesecu mamine trudnoće i imao malo više od kilograma. Posle nedostatka kiseonika i komplikacija u inkubatoru, konstatovana mu je dijagnoza CP G.80 (Cerebralna paraliza).
  [više ...]

 • Anđela Vitorović

  19.06.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svoje korisnice Anđele Vitorović sakupila i uplatila 49.770 dinara za aspirator i medicinske preparate potrebne za pacijenta u njenom stanju. Anđela od rođenja boluje od metaboličkog poremećaja, metahromatske leukodistrofije. Ova bolest napreduje i od pre dve godine, danas petnaestogodišnja Anđela, mora da bude na posebnim aparatima koji joj pomažu da očuva funkciju pluća.
  [više ...]

 • Milica Meandžija

  19.06.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svoje korisnice Milice Meandžije sakupila i uplatila 96.621,32 dinara za aspirator, filtere za aspirator i medicinska sredstva potrebna za pacijenta u njenom stanju. Milica ima tri godine i rođena je sa teškim oblikom neuromišićne bolesti SMA tip 1. Bolest se veoma rano ispoljila i od tada napreduje. Mala Milica je izgubila mogućnost gutanja, a mišići pluća su joj oslabili.
  [više ...]

 • Nemanja Sarić

  19.06.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svog korisnika Nemanje Sarića sakupila i uplatila 39.000 dinara za odlazak na intervenciju u bolnicu u Ćupriji. Sedmogodišnji Nemanja ima cerebralnu paralizu. Nije samostalan, ne može sam da stoji, hoda i ide u toalet. I pored svega toga veoma se trudi i ide u prvi razred osnovne škole.
  [više ...]

 • Mateja Mišić

  19.06.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svog korisnika Mateje Mišića sakupila i uplatila 131.383,22 dinara + 105.700 dinara za ortopedsko pomagalo, hipoterapiju i logopeda. Mateja je zbog propusta na porođaju i brojnih povreda koje su mu tom prilikom nanete dobio cerebralnu paralizu. Samo pravilnom i kontinuiranom rehabilitacijom može da mu se omogući samostalnost i normalan život.
  [više ...]

 • Ilija Marinković

  19.06.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svog korisnika Ilije Marinkovića sakupila i uplatila 221.400 dinara za kupovinu leka potreban za pacijenta u njegovom stanju. Ilija ima osam godina. Natprosečno je inteligentno dete koje voli sport, matematiku i životinje. Nažalost, Ilija ima Dišenovu mišićnu distrofiju. Ova bolest znači da Ilijini mišići postepeno slabe i gube masu.
  [više ...]

 • Uroš Karapandžić

  19.06.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svog korisnika Uroša Karapandžića sakupila i uplatila 63.000 dinara za kineziterapijski tretman za imenovanog. Uroš je petogodišnjak rođen u teškom opštem stanju. Usled oštećenja mozga prilikom porođaja Urošu je dijagnostikovan hidrocefalus i cerebralna paraliza.
  [više ...]

 • Edin Šaćiri

  19.06.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svog korisnika Edina Šaćirija sakupila i uplatila 201.000 dinara za operaciju očiju na klinici Eliksir, Novi Sad. Edin je prevremeno rođen pre 15 godina. Od rođenja je imao problema sa vidom, dijagnostikovana mu je bolest očiju pod nazivom retinis koatsa. Bolest je veoma retka i u Srbiji se ne može lečiti.
  [više ...]

 • Mihajlo Grbić

  19.06.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svog korisnika Mihajla Grbića sakupila i uplatila 157.032,50 dinara za specijalne imunološke preparate za potrebe jačanja težine. Mihajlo ima šest godina i boluje od cerebralne paralize. Pre četiri godine je primio terapiju implantacijom matičnih ćelija.
  [više ...]

 • Milica Dimitrijević

  19.06.2015

  Humanitarna fondacija Novi Beograd je za potrebe svoje korisnice Milice Dimitrijević sakupila i uplatila 41.000 dinara za kupovinu drugog slušnog aparata. Milica ima 33 godine. Iako je rođena sa teškim oštećenjem sluha, sebe je pronašla u slikarstvu i preko 20 godina se bavi time. Nažalost, situacija sa sluhom postaje sve gora vremenom i Milici preti sudbina potpunog gubljenja ovog čula.
  [više ...]

Uplati donaciju na dinarski ili devizni račun!

Upiši 1 i pošalji SMS na broj 3030!

Cena poruke je 200 din(PDV se ne naplaćuje)

Postavi baner na svoj sajt!

Poznaješ nekog kome je neophodna pomoć?

na vrh