Građanima iz cele Srbije pružamo podršku u prikupljanju novca za lečenje! Ako Vam je potrebna pomoć, pozovite 011/412-3030 i postanite korisnik naših usluga!

Fondacija sakupila sredstva za lečenje Zlatana Mujčinovića

22.06.2016

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je Humanitarna fondacija Novi Beograd uspela da uz pomoć donacija i pristiglih SMS poruka obezbedi lečenje za Zlatana Mujčinovića.

Zlatan je dečak od osam godina koji boluje od cerebralne paralize. Na redovnom programu je u Zavodu za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju u vidu kinezi terapije, radne terapije i logopeda. Ide u drugi razred kućne nastave osnovne škole. Mentalno je očuvan, ali se bori sa jakim spazmom ekstremiteta. Ne može da hoda, da samostalno sedi i izgovara tek po neku reč.

Njemu je potrebna delfino terapija, invalidska kolica, specijalna stolica za kupanje kao i plaćanje troškova prevoza i boravka u mestu obavljanja terapija.

Zahvaljujući velikom broju humanih ljudi, malom Zlatanu omogućena je potrebna terapija, kao i kupovina neophodnih pomagala.

Kako smo uspeli u misiji da sakupimo neophodna sredstva i tako pomognemo Zlatanu njegov korisnički profil će biti deaktiviran. Hvala svima koji su nam pomogli da jedan mladi život učinimo boljim.

Uplati donaciju na dinarski ili devizni račun!

Upiši 1 i pošalji SMS na broj 3030!

Cena poruke je 200 din(PDV se ne naplaćuje)

Postavi baner na svoj sajt!

Poznaješ nekog kome je neophodna pomoć?