Građanima iz cele Srbije pružamo podršku u prikupljanju novca za lečenje! Ako Vam je potrebna pomoć, pozovite 011/412-3030 i postanite korisnik naših usluga!

Fondacija prikupila sredstva za lečenje Jovane Antić

08.09.2016

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je Humanitarna fondacija Novi Beograd uspela da uz pomoć donacija i pristiglih SMS poruka obezbedi lečenje za Jovanu Antić iz Paraćina.

Jovana je rođena 2014. godine sa teškom srčanom manom, hipoplazijom plućnog krila i stenozom arterije pluća. Zbog stalnih respiratonih infekcija, pluća su počela da propadaju.

Uprkos svemu što ju je snašlo još od rođenja, ova devojčica vesela i nasmejana. Ona je veoma hrabra i veliki je borac. Ima stariju sestru koja joj je najveća podrška. Voli da se druži, gleda crtaće i igra sa drugarima.   

Kako bi joj se stanje poboljšalo, Jovani je neophodna aparat za stimulaciju kašlja kako se sadržaj iz pluća ne bi zadržavao.

Kako smo uspeli u misiji da sakupimo neophodna sredstva za lečenje i tako pomognemo Jovani, njen korisnički profil će biti deaktiviran. Hvala svima koji su nam pomogli da jedan mladi život učinimo boljim.

 

Uplati donaciju na dinarski ili devizni račun!

Upiši 1 i pošalji SMS na broj 3030!

Cena poruke je 200 din(PDV se ne naplaćuje)

Postavi baner na svoj sajt!

Poznaješ nekog kome je neophodna pomoć?