Građanima iz cele Srbije pružamo podršku u prikupljanju novca za lečenje! Ako Vam je potrebna pomoć, pozovite 011/412-3030 i postanite korisnik naših usluga!

Fondacija sakupila novac za lečenje Koste Galina

22.06.2016

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je Humanitarna fondacija Novi Beograd uspela da uz pomoć donacija i pristiglih SMS poruka obezbedi lečenje za Kostu Galina. 

Kosta je rođen u avgustu 2011. godine kao drugo dete iz blizanačke trudnoće koja se završila u sedmom mesecu. Zbog krvarenja na mozgu Kosta kao posledicu ima problem u motoričkom razviju i dijagnozu cerebrane paralize.

Kosta je mentalno očuvano dete i izuzetno veseo i inteligentan dečak koji ima jaku želju da se bavi sportom i igra fudbal sa svojim bratom blizancem, a želja mu je da jednog dana postane vaterpolista. U tome ga sprečava problem u motoričkom razvoju zbog jakog spazma. Iz tog razlog Kosta od prvog dana izlaska sa Instituta za neonatologiju ide na vežbe. Sada je u uzrastu kada je neophodno iskoristiti poslednji momenat da se podigne na noge uz pojačane i novije metode terapija.  Potrebna mu je stalna i dodatna rehabilitacija i pomagala kako bi mogao da prohoda. 

Zahvaljujući velikom broju humanih ljudi, malom Kosti su omogućene neophodne rehabilitacije kao i kupovina pomagala.

Kako smo uspeli u misiji da sakupimo neophodna sredstva za lečenje i tako pomognemo Kosti, njegov korisnički profil će biti deaktiviran. Hvala svima koji su nam pomogli da jedan mladi život učinimo boljim.

Uplati donaciju na dinarski ili devizni račun!

Upiši 1 i pošalji SMS na broj 3030!

Cena poruke je 200 din(PDV se ne naplaćuje)

Postavi baner na svoj sajt!

Poznaješ nekog kome je neophodna pomoć?