Građanima iz cele Srbije pružamo podršku u prikupljanju novca za lečenje! Ako Vam je potrebna pomoć, pozovite 011/412-3030 i postanite korisnik naših usluga!

Fondacija sakupila novac za lečenje za Dušana Igića

08.06.2016

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je Humanitarna fondacija Novi Beograd uspela da uz pomoć donacija i pristiglih SMS poruka obezbedi lečenje za Dušana Igića.

Mali Dušan je rođen u sedmom mesecu trudnoće i usled nedostatka kiseonika prilikom porođaja i mnogih drugih komplikacija dijagnostikovana mu je cerebralna paraliza. Dušan je zahvaljujući sakupljenim donacijama bio podvrgnut operaciji na klinici Sent Luis nakon koje mu se stanje značajno popravilo.

Zahvaljujući velikom broju humanih ljudi, malom Dušanu omogućena je i kupovina opreme i sredstava za vežbanje, logopedski tretmani, kao i edukacija roditelja za sporovođenje manuelne terapije.

Kako smo uspeli u misiji da sakupimo neophodna sredstva za lečenje i tako pomognemo Dušanu njegov korisnički profil će biti deaktiviran. Hvala svima koji su nam pomogli da jedan mladi život učinimo boljim.

Uplati donaciju na dinarski ili devizni račun!

Upiši 1 i pošalji SMS na broj 3030!

Cena poruke je 200 din(PDV se ne naplaćuje)

Postavi baner na svoj sajt!

Poznaješ nekog kome je neophodna pomoć?