Građanima iz cele Srbije pružamo podršku u prikupljanju novca za lečenje! Ako Vam je potrebna pomoć, pozovite 011/412-3030 i postanite korisnik naših usluga!

Novi ambasador fondacije je Mirko Alvirović

14.07.2016

Mirko Alvirović (70), naš poznati novinar, urednik i televizijski voditelj rođen je u Drvaru. Studirao je književnost na Filološkom fakultetu, a zatim i novinarstvo na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

Veliki je humanista, a u životu se drži parole da je važno biti vredan i u svemu praviti dobar temelj. Osim nekoliko časopisa i emisije SAT koja se emituje na prvom programu RTS-a, stvorio je i NAVAK – Nacionalnu vozačku akademiju, prvu školu bezbedne vožnje u Srbiji. Svojim emisijama uticao je na putare kako u Srbiji, tako i u regionu, da mnogo toga poprave. Alvirović poseduje vozačku dozvolu za sve kategorije osim za A, kao i licencu za instruktora vožnje, do sada je imao više od trideset automobila u privatnom vlasništvu, a prvi je bio fića kojeg je kupio 1969. godine. Emisija SAT, jedinstvena na ovim prostorima, traje punih 25 godina, a revija „Sat plus“ izlazi već 16 godina. Sve to vreme, Mirkove patrole do popularnih letovališta nezamenljiv su izvor informacija turistima.

Oženjen je suprugom Tanjom i ima dva sina, Mladena i Momira koji su uključeni u poslovanje porodične firme.

Uplati donaciju na dinarski ili devizni račun!

Upiši 1 i pošalji SMS na broj 3030!

Cena poruke je 200 din(PDV se ne naplaćuje)

Postavi baner na svoj sajt!

Poznaješ nekog kome je neophodna pomoć?