Građanima iz cele Srbije pružamo podršku u prikupljanju novca za lečenje! Ako Vam je potrebna pomoć, pozovite 011/412-3030 i postanite korisnik naših usluga!

Novi ambasador naše Fondacije je Igor Kovačević

01.11.2016

Igor Kovačević, poznati trener rođen je 1989. godine u Užicu. Po obrazovanju je diplomirani profesor fizičkog vaspitanja i sporta, a od 2012. godine je i aktivan učesnik polumaratona i maratona širom zemlje.

Svoju ljubav prema zdravom životu, sportu i trčanju, Igor je odlučio da ukrsti sa humanitarnim radom, te je osmislio akciju "SMS za kilometar". Oko sebe ima veran tim prijatelja i trkača koji zajedno sa njim trče polumaratone i maratone organizovane u humanitarne svrhe i sve to kako bi pomagao onima kojima je pomoć najpotrebija. 

- Naš kilometar košta 100 dinara, a možete ga kupiti slanjem broja 195 na 3030 ili uplatom na žiro račun tog istog. Svi uplaćeni iznosi će svakodnevno biti ažurirani i svako će moći da vidi koliko je donacija prikupljeno. Akcija traje tačno godinu dana, a sav novac će biti utrošen na lečenje osoba koje su pomoć potražile od Humanitarne fondacije BUDI HUMAN - Aleksandar Šapić - rekao je Igor o akciji koju sprovodi u saradnji sa našom Fondacijom. 

Uplati donaciju na dinarski ili devizni račun!

Upiši 1 i pošalji SMS na broj 3030!

Cena poruke je 200 din(PDV se ne naplaćuje)

Postavi baner na svoj sajt!

Poznaješ nekog kome je neophodna pomoć?