Građanima iz cele Srbije pružamo podršku u prikupljanju novca za lečenje! Ako Vam je potrebna pomoć, pozovite 011/412-3030 i postanite korisnik naših usluga!

Obustavljanje akcije prikupljanja donacija za potrebe korisnika Fondacije Radosava Andrejića

03.09.2016

Humanitarna fondacija Novi Beograd obaveštava javnost da se prikupljanje donacija u svrhu lečenja Radosava Andrejića obustavlja. Lečenje Radosava koje je započeto u Nemačkoj, biće nastavljeno u Beogradu, na VMA.

Donacije koje su sakupljene za Radosava Andrejića kao korisnika Humanitarne fondacije Novi Beograd, a na dan 06. septembra 2016. godine iznose 6.682.950 dinara, kao i donacije od 40.533 SMS poruka nalaziće se na korisničkom računu Radosava Andrejića.

Radosavljev korisnički profil će biti deaktiviran dok će sredstva na njegovom korisničkom računu biti aktivna za potrebe njegovog daljeg lečenja, a u skladu sa preporukama lekara sa klinike na kojoj se lečio u Nemačkoj  i doktora koji ga leče u Srbiji.

Preostali iznos donacija koji ne bude bio potreban Radosavu za lečenje, prema pravilniku Fondacije, biće rasopređen za ostale korisnike Fondacije.

Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali u akciji prikupljanja donacija za lečenje Radosava Andrejića. Tokom narednog perioda obaveštavaćemo vas o njegovom zdravstvenom stanju, kao i o toku lečenja.

Uplati donaciju na dinarski ili devizni račun!

Upiši 1 i pošalji SMS na broj 3030!

Cena poruke je 200 din(PDV se ne naplaćuje)

Postavi baner na svoj sajt!

Poznaješ nekog kome je neophodna pomoć?