Građanima iz cele Srbije pružamo podršku u prikupljanju novca za lečenje! Ako Vam je potrebna pomoć, pozovite 011/412-3030 i postanite korisnik naših usluga!

Petica za humanost: Učenici donirali novac deci oboleloj od raka

08.06.2016

Učenici II /2 odeljenja Osnovne škole Jovan Dučić sa Novog Beograda odrekli su se zarade sa đačkog vašara da bi preko Humanitarne fondacije Novi Beograd donirali novac deci oboleloj od raka.

Problemi sa kojima se suočavaju njihovi vršnjaci sa malignim oboljenjima, dirnuli su mališane ovog odeljenja. Oni su samoinicijativno u dogovoru sa svojom učiteljicom Branislavom Đorđević odlučili da novac prikupljen od prodaje svojih rukotvorina doniraju u humanitarne svrhe.

Veseli, nasmejani i razdragani, đaci su nam ispričali kako je u životu najvažnije biti dobar drug i pomoći onima koji su u nevolji. Poželeli su da svake naredne godine doprinesu koliko god je u njihovoj moći.

Direktor škole Slobodan Marinković pozdravio je ovaj gest svojih učenika uveren da će se i ostali razredi ugledati na mlade novobeogradske humaniste.

Kakve god ocene imali u đačkim knjižicama, učenici II/2 položili su najvažniji test u životu i pokazali kako su, iako tek osmogodišnjaci, veliki. Mi im zahvaljujemo na iskazanoj humanosti i inicijativi i želimo da kroz život uvek idu otvorenog srca.

Uplati donaciju na dinarski ili devizni račun!

Upiši 1 i pošalji SMS na broj 3030!

Cena poruke je 200 din(PDV se ne naplaćuje)

Postavi baner na svoj sajt!

Poznaješ nekog kome je neophodna pomoć?