Građanima iz cele Srbije pružamo podršku u prikupljanju novca za lečenje! Ako Vam je potrebna pomoć, pozovite 011/412-3030 i postanite korisnik naših usluga!

Veliko hvala roditeljima preminule devojčice koji su donirali novac našoj Fondaciji

01.12.2016

Mina Rosić je sa samo osam godina – zauvek zatvorila svoje oči. Ali, ono što su njeni roditelji uradili nekoliko meseci nakon njene smrti, zaslužuje jedno veliko – hvala!

Ova osmogodišnjakinja je bila kao i svako drugo dete. Razdragana, vesela, snalažljiva, radoznala, volela je da se igra, šeta, peva, pleše… Ali, jedan odlazak kod lekara je srušio sve njene dečije snove.

Nakon proslave sedmog rođendana i nakon odlaska kod lekara ustanovljeno je da Mina boluje od glioma, najtežeg oblika tumora.

Godinu i po dana je Mina umesto druženja sa vršnjacima vreme provodila sa medicinskim sestrama, bojice su joj zamenile igle, školicu joj je zamenila bolnica.

Uprkos svemu, Mina je bila nasmejani borac, iako je spoznala šta je bol i tuga u osmoj godini. Bila je razumna devojčica i svesna svog stanja. Imala je nadu da će pobediti, ali je i shvatala da sve manje može.

U jednom trenutku joj se stanje poboljšalo, ali je, nažalost, ta nada bila kratkog veka.

U maju ove godine nakon poslednjeg kontrolnog pregleda, magnetna rezonanca je pokazala da je došlo do progresije bolesti. Samo mesec dana nakon izlaska iz bolnice, zauvek je zatvorila svoje oči.

Samo da je izdržala još 10 dana saznala bi da je njena mama trudna i da će postati sestra jednoj maloj bebi.

Uprkos svim poteškoćama, njeni roditelji su odlučili da donacije koje su humani ljudi širom Srbije i regiona uplaćivali za lečenje male Mine, doniraju za lečenja neke druge bolesne dece.

Na zajednički račun Humanitarne fondacije BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić, uplaćeno je 9.000,00 dolara. To je Minina donacija za svu onu decu kojoj je pomoć neophodna.

A svi mi imamo Mini i njenim roditeljima da kažemo samo jedno – hvala!

Uplati donaciju na dinarski ili devizni račun!

Upiši 1 i pošalji SMS na broj 3030!

Cena poruke je 200 din(PDV se ne naplaćuje)

Postavi baner na svoj sajt!

Poznaješ nekog kome je neophodna pomoć?