Građanima iz cele Srbije pružamo podršku u prikupljanju novca za lečenje! Ako Vam je potrebna pomoć, pozovite 011/412-3030 i postanite korisnik naših usluga!

Pomozi Aleksandru

Aleksandar Prijović

KORISNIKU POTREBNO

2191280

Da Aleksandar

napravi prvi korak

 • Uplati na račune:
  Dinarski: 160-403142-46
  Devizni: 00-540-0000752.0
  IBAN: RS35160005400000752041
 • Upiši 20 i pošalji SMS na 3030
  Cena poruke: 200 din (PDV se ne naplaćuje)
  Upiši human20 i pošalji SMS na 455
  Cena poruke: 10 CHF e-Doniraj

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN - Aleksandar Šapić

sakuplja sredstva za lečenje Aleksandra Prijovića. Aleksandar od rođenja pati od deformiteta kičmenog stuba i kičmene moždine. Delimično je paralizovan i stopostotno inkontinentan. Kreće se uz pomoć invalidskih kolica, ali se trudi da ga to ne spreči da radi stvari koje voli. Aleksandar je treći najbolji plivač u Srbiji u svojoj kategoriji.

Uz to, redovan je učenik Ekonomske škole u Kragujevcu. U dosadašnjem toku lečenja iscrpljene su sve mogućnosti za oporavak koje postoje u Srbiji. Isto tako i materijalna sredstva porodice, koja je posle prodaje porodične kuće u podstanarskom statusu. Porodica i Aleksandar su se odlučili na terapiju matičnim ćelijama na Tajlandu.

Šest meseci posle prve operacije lekari su zaključili da postoji veliki napredak i da je potrebna možda još samo jedna serija tretmana matičnim ćelijama kako bi Aleksandar prohodao. Nakon prodaje kuće za prvi tretman porodica je u veoma lošoj finansijskoj situaciji i suma od preko dva miliona dinara deluje nedostižno. Aleksandar moli sve dobre ljude da mu pomognu da napravi prvi korak i obećava da će ostalo lako i sam.

Da pomogneš Aleksandru da prohoda upiši 20 i pošalji SMS na 3030. Takođe, Aleksandru možeš pomoći i tako što ćeš uplatiti novac na dinarski ili devizni račun, ili donirati novac putem platnih kartica na linku e-doniraj.

*Miloš Komnenović

Melinda Tanasić

*Dejan Radojčić

Melinda Tanasić

*Humanitarna fondacija Budi human

Ivan Janković

Uplati donaciju na dinarski ili devizni račun!

Volontiraj!

Pomozi starima i nemoćnima.

Pokloni odeću, hranu, i sve za kuću!

Upiši 1 i pošalji SMS na broj 3030!

Cena poruke je 200 din(PDV se ne naplaćuje)

Postavi baner na svoj sajt!

Poznaješ nekog kome je neophodna pomoć?

na vrh