Građanima iz cele Srbije pružamo podršku u prikupljanju novca za lečenje! Ako Vam je potrebna pomoć, pozovite 011/412-3030 i postanite korisnik naših usluga!

Pomozi Emiliji

Emilija Marković

KORISNIKU POTREBNO

13549087

Da Emilija

prohoda

 • Uplati na račune:
  Dinarski: 160-404965-09
  Devizni: 00-540-0000803.9
  IBAN: RS35160005400000803936
 • Upiši 29 i pošalji SMS na 3030
  Cena poruke: 200 din (PDV se ne naplaćuje)
  Upiši human29 i pošalji SMS na 455
  Cena poruke: 20 CHF e-Doniraj

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN - Aleksandar Šapić sakuplja sredstva za lečenje male Emilije. Emilijina dijagnoza je cerebralna paraliza. Ona ni u svojoj šestoj godini još uvek ne može samostalno da sedi, hoda, priča ili jede. Potrebna joj je puna nega 24 časa dnevno. Emilijina dokumentacija je predata stručnjacima iz te oblasti u Moskvi. Tamo je pregledana i prepisana joj je metabolička terapija, kako bi se razvili motorika i govor. Emiliji je potrebno pet takvih terapija uz lekove. Urađena je jedna terapija i sada je potrebno da se sakupi novac za narednu koja bi trebalo da se obavi u Ukrajini, u Kijevu. Uporedo sa ovom transplatacijom prepisane su i druge terapije koje su prepisali doktori iz Moskve. Tačnije Emiliji je potreban novac za tretmane matičnim ćelijama ( 6 tretmana ), za 4 terapije aminokiselinama, za biološke vitamine i minerale za naredne 3 godine, za banjska lečenja, za odlazak u rehabilitacione centre u Slovačkoj ( Renona )i Crnoj Gori, Igalo, kao i za specijalna dečija kolica i krevet sa odgovarajućim dušekom i jastukom.

Nažalost, cena terapija i operacija daleko nadmašuje primanja porodice.

Da zajedno izlečimo malu Emiliju upišite 29 i pošaljite na 3030. Emiliji takođe možeš pomoći i uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i platnom karticom na linku e-doniraj.

Vaše malo je Emiliji sve!

Napomena: Korisnik je u mogućnosti da raspolaže sa novcem prikupljenim od SMS poruka, tek od momenta kada operater mobilne telefonije uplati novac na račune Fondacije. Operater na račun Fondacije uplaćuje samo sredstva koja je sam uspeo da naplati od donatora i to u periodu od 2 do 3 meseca od slanja SMS poruke.

*Humanitarna fondacija Budi human

Jelena Peuraca Daničić

*Humanitarna fondacija Budi human

HUMANITARNA KUTIJA - HUMANI VIKEND MERCATOR S VRBAS

*Humanitarna fondacija Budi human

HUMANITARNA KUTIJA - HUMANI VIKEND MERCATOR S LIMAN NOVI SAD

Uplati donaciju na dinarski ili devizni račun!

Upiši 1 i pošalji SMS na broj 3030!

Cena poruke je 200 din(PDV se ne naplaćuje)

Postavi baner na svoj sajt!

Poznaješ nekog kome je neophodna pomoć?

na vrh