Građanima iz cele Srbije pružamo podršku u prikupljanju novca za lečenje! Ako Vam je potrebna pomoć, pozovite 011/412-3030 i postanite korisnik naših usluga!

OŠ Miodrag Matić

OŠ Miodrag Matić

KORISNIKU POTREBNO

4000000

Poboljšajmo boravak

deci

 • Uplati na račune:
  Dinarski: 160-466035-32
  Devizni: 00-540-0002062.4
  IBAN: RS35160005400002062414
 • Upiši 296 i pošalji SMS na 3030
  Cena poruke: 200 din (PDV se ne naplaćuje)
  Upiši human296 i pošalji SMS na 455
  Cena poruke: 20 CHF e-Doniraj

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN - Aleksandar Šapić

prikuplja novčana sredstva za Osnovnu školu “Miodrag Matić”, jedinu školu u Republici Srbiji koja se bavi obrazovanjem i vaspitanjem višestruko ometene dece sa cerebralnom paralizom, koju pohađaju deca sa višestrukim smetnjama u motornom, intelektualnom i senzornom razvoju, kao i u verbalnoj komunikaciji.

Učenici ove osnovne škole nastavu pohađaju po redovnom planu i programu, uz praćenje i prilagođavanje vaspitno-obrazovnog rada sa individualnim razvojnim specifičnostima svakog deteta, takozvanom individualnom obrazovnom planu.

Pored redovne nastave i vannastavnih aktivnosti, zbog potrebe za intenzivnijim radom, organizovan je i individualno korektivno-rehabilitacioni rad koji podrazumeva aktivnosti psihomotornih vežbi, logopedski tretman, kao i psihološka podrška učenika i korepeticija.

Tokom nastave, učenicima OŠ „Miodrag Matić“ podršku daje i medicinsko osoblje koje zadovoljava njihove i vannastavne potrebe (fiziološke potrebe, hranjenje, presvlačenje...).

Za poboljšanje procesa nastave i komforniji boravak u školi, učenicima ove osnovne škole neophodne su nove ili adekvatno adaptirane klupe i stolice, PVC stolarija, kao i laminatni podovi radi boljeg održavanje higijene učionica.

OŠ “Miodrag Matić” se nalazi u Beogradu, na opštini Voždovac, u ulici Braće Jerković br.5 i u sklopu je kompleksa Specijalne bolnice za decu sa cerebralnom paralizom i razvojnom neurologijom.

Pomozimo ovoj ustanovi! Upišimo 296 i pošaljimo SMS na 3030. Njima možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Poboljšajmo boravak deci! Budimo humani!

Napomena: Korisnik je u mogućnosti da raspolaže sa novcem prikupljenim od SMS poruka, tek od momenta kada operater mobilne telefonije uplati novac na račune Fondacije. Operater na račun Fondacije uplaćuje samo sredstva koja je sam uspeo da naplati od donatora i to u periodu od 2 do 3 meseca od slanja SMS poruke.

*Humanitarna fondacija Budi human

Tamara Garčević

*Ivana Đorđević

Tanja Pejičić

*Ivana Đorđević

Pavle Gvozdić

Uplati donaciju na dinarski ili devizni račun!

Upiši 1 i pošalji SMS na broj 3030!

Cena poruke je 200 din(PDV se ne naplaćuje)

Postavi baner na svoj sajt!

Poznaješ nekog kome je neophodna pomoć?

na vrh