Građanima iz cele Srbije pružamo podršku u prikupljanju novca za lečenje! Ako Vam je potrebna pomoć, pozovite 011/412-3030 i postanite korisnik naših usluga!

Pomozi Mihailu!

Mihailo Janković

KORISNIKU POTREBNO

7714122

Da

spasimo Mihaila

 • Uplati na račune:
  Dinarski: 160-404966-06
  Devizni: 00-540-0000804.7
  IBAN: RS35160005400000804712
 • Upiši 30 i pošalji SMS na 3030
  Cena poruke: 200 din (PDV se ne naplaćuje)
  Upiši human30 i pošalji SMS na 455
  Cena poruke: 20 CHF e-Doniraj

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN - Aleksandar Šapić

 sakuplja sredstva za lečenje Mihaila Jankovića. Sedamnaestogodišnji Mihailo se suočio sa dijagnozom mojamoja bolesti. To je veoma retka bolest koja rezultuje oštećenjem arterija. Ukoliko se ne leči konstantno napreduje i dovodi do glavobolje, epilepsije, oštećenja moždanih funkcija i trajnih mentalnih i fizičkih hendikepa.

Zbog ove bolesti Mihailo je već imao dva moždana udara. Na osnovu razgovora sa lekarima zaključeno je da je najbolje da se Mihailo pošalje na lečenje u Centar za mojamoja bolest u Cirihu. Operacije koje se preporučuju će preduprediti dalje moždane udare i omogućiti normalnu dužinu života bez daljeg hendikepa. Sredstva koja su neophodna iznose preko sedam i po miliona dinara. Porodica nije u stanju sama da sakupi toliki novac i moli sve dobre ljude da im u tome pomognu.

Najlakši način da pomogneš malom Mihailu je da pošalješ SMS! Upiši 30 i pošalji poruku na 3030! Cena poruke je samo sto dinara. Takođe, možeš pomoći i tako što ćeš uplatiti novac na dinarski ili devizni račun, ili donirati novac putem platnih kartica na linku e-doniraj.

Vaše malo je Mihailu sve!

Napomena: Korisnik je u mogućnosti da raspolaže sa novcem prikupljenim od SMS poruka, tek od momenta kada operater mobilne telefonije uplati novac na račune Fondacije. Operater na račun Fondacije uplaćuje samo sredstva koja je sam uspeo da naplati od donatora i to u periodu od 2 do 3 meseca od slanja SMS poruke.

*Humanitarna fondacija Budi human

Jelena Peuraca Daničić

*Humanitarna fondacija Budi human

HUMANITARNA KUTIJA - HUMANI VIKEND MERCATOR S VRBAS

*Humanitarna fondacija Budi human

HUMANITARNA KUTIJA - HUMANI VIKEND MERCATOR S LIMAN NOVI SAD

Uplati donaciju na dinarski ili devizni račun!

Upiši 1 i pošalji SMS na broj 3030!

Cena poruke je 200 din(PDV se ne naplaćuje)

Postavi baner na svoj sajt!

Poznaješ nekog kome je neophodna pomoć?

na vrh