Građanima iz cele Srbije pružamo podršku u prikupljanju novca za lečenje! Ako Vam je potrebna pomoć, pozovite 011/412-3030 i postanite korisnik naših usluga!

Pomozi braći!

Mladen i Kristijan Tomić

KORISNIKU POTREBNO

8082636

Spasimo

braću!

 • Uplati na račune:
  Dinarski: 160-404976-73
  Devizni: 00-540-0000815.2
  IBAN: RS35160005400000815285
 • Upiši 38 i pošalji SMS na 3030
  Cena poruke: 200 din (PDV se ne naplaćuje)
  Upiši human38 i pošalji SMS na 455
  Cena poruke: 20 CHF e-Doniraj

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN - Aleksandar Šapić

 sakuplja sredstva za lečenje dva brata, Mladena i Kristijana Tomića. Mladen ima 17, a Kristijan 10 godina i obojica boluju od teškog oblika distrofije mišića. U pitanju je mučna bolest koja stalno napreduje, pa mišići postepeno otkazuju. Stariji Mladen je od sedme godine u invalidskim kolicima, dok njegov mlađi brat Kristijan i dalje hoda.

Već nekoliko godina porodica ih obojicu vodi u jednu italijansku kliniku na preglede i terapije kako bolest ne bi napredovala. Nedavno je napravljen napredak u lečenju ove bolesti, tako da postoji nada u Mladenovo i Kristijanovo izlečenje. Dečacima je potreban novac za kontrole u Italiji , banjsko lečenje i za fizikalnu terapiju. Potrebno je i za ispitivanje krvi u Holandiji za period od 1 godine, kao i za hiruršku intervenciju za Mladena za period od 1 godine. U porodici privređuje samo otac dok majka brine o dečacima, finansijski je nemoguće da roditelji nastave da se bore sa situacijom. Porodica, Mladen i Kristijan mole sve dobre ljude da im pomognu kako bi dečaci bili spašeni. 

Najlakši način da pomogneš Mladenu i Kristijanu je da pošalješ SMS! Upiši 38 i pošalji poruku na 3030! Cena poruke je samo sto dinara.

Takođe, možeš pomoći i tako što ćeš uplatiti novac na dinarski ili devizni račun, ili donirati novac putem platnih kartica na linku doniraj.

Vaše malo je ovim dečacima sve!

Napomena: Korisnik je u mogućnosti da raspolaže sa novcem prikupljenim od SMS poruka, tek od momenta kada operater mobilne telefonije uplati novac na račune Fondacije. Operater na račun Fondacije uplaćuje samo sredstva koja je sam uspeo da naplati od donatora i to u periodu od 2 do 3 meseca od slanja SMS poruke.

*Humanitarna fondacija Budi human

Jelena Peuraca Daničić

*Humanitarna fondacija Budi human

HUMANITARNA KUTIJA - HUMANI VIKEND MERCATOR S VRBAS

*Humanitarna fondacija Budi human

HUMANITARNA KUTIJA - HUMANI VIKEND MERCATOR S LIMAN NOVI SAD

Uplati donaciju na dinarski ili devizni račun!

Upiši 1 i pošalji SMS na broj 3030!

Cena poruke je 200 din(PDV se ne naplaćuje)

Postavi baner na svoj sajt!

Poznaješ nekog kome je neophodna pomoć?

na vrh