Građanima iz cele Srbije pružamo podršku u prikupljanju novca za lečenje! Ako Vam je potrebna pomoć, pozovite 011/412-3030 i postanite korisnik naših usluga!

Pomozi Pavlu!

Pavle Anđelković

KORISNIKU POTREBNO

7639667

Za

Pavla!

 • Uplati na račune:
  Dinarski: 160-405008-74
  Devizni: 00-540-0000820.9
  IBAN: RS35160005400000820911
 • Upiši 43 i pošalji SMS na 3030
  Cena poruke: 200 din (PDV se ne naplaćuje)
  Upiši human43 i pošalji SMS na 455
  Cena poruke: 20 CHF e-Doniraj

“Ja sam Pavle. Rođen sam 2011, godine u Kosovskoj Mitrovici. Od samog početka mog malog života pratili su me veliki problemi. Rodio sam se u sedmom mesecu mamine trudnoće i imao sam malo više od kilograma. Posle nedostatka kiseonika i komplikacija u inkubatoru, konstatovana mi je dijagnoza CP G.80 (Cerebralna paraliza).

Moji roditelji, cela moja porodica je uz mene i bez njihove pomoći, ja ne mogu sam da funkcionišem. Vodili su me na sve preglede i u sve bolnice koje postoje u Srbiji, na puno terapija i na banjska lečenja, ali ja još uvek ne mogu da hodam. Sada posle tri godine pojavljuje se velika nada u vidu transplantacije matičnim ćelijama u Ukrajini u Kijevu.

Kažu da je tamo sada rat, ali i kod nas na Kosovu je slično, a za mene je ceo moj život borba i zato se moj tata ne boji da me vodi tamo na operaciju. Mi svi skupljamo pare za moju operaciju, svi nam pomažu, ali to je puno skupo, i ne možemo sve sami da skupimo.

Svaka transplatacija povećava psiho-motoričko stanje do 30%.Drago mi je da mogu da vam saopštim da su me lekari klinike “EmCell”, na osnovu pregleda medicinske dokumentacije, prihvatili na implantaciju matičnih ćelija. To znači da će lečenje biti uspešno!

Molimo svakoga ko može da nam pomogne da Pavlu bude bolje da to i učini! Implantacija matičnih ćelija će unaprediti Pavlovo mentalno i fizičko stanje i poboljšati imuni status (hod, govor, inteligenciju).

Potreban nam je novac za odlazak za naredna tri puta na tretman matičnim ćelijama u Ukrajinu. Pored toga, zbog jakih bolova moramo da idemo u bolnicu koja se nalazi u Ćupriji na omekšavanje spazma, zatim odlazak u banje, kupovina vitamina za razvoj, fizikalne tretmane kao i troškovi puta i boravka na pomenutim lokacijama radi poboljšavanja celokupnog stanja.

Da pomogneš Pavlu upiši 43 i pošalji SMS na 3030! Takođe, malom Pavlu možeš pomoći i tako što ćeš uplatiti novac na dinarski ili devizni račun, ili donirati novac putem platnih kartica na linku e-doniraj.

Vaše malo Pavlu je sve!

Napomena: Korisnik je u mogućnosti da raspolaže sa novcem prikupljenim od SMS poruka, tek od momenta kada operater mobilne telefonije uplati novac na račune Fondacije. Operater na račun Fondacije uplaćuje samo sredstva koja je sam uspeo da naplati od donatora i to u periodu od 2 do 3 meseca od slanja SMS poruke.

*Humanitarna fondacija Budi human

Jelena Peuraca Daničić

*Humanitarna fondacija Budi human

HUMANITARNA KUTIJA - HUMANI VIKEND MERCATOR S VRBAS

*Humanitarna fondacija Budi human

HUMANITARNA KUTIJA - HUMANI VIKEND MERCATOR S LIMAN NOVI SAD

Uplati donaciju na dinarski ili devizni račun!

Upiši 1 i pošalji SMS na broj 3030!

Cena poruke je 200 din(PDV se ne naplaćuje)

Postavi baner na svoj sajt!

Poznaješ nekog kome je neophodna pomoć?

na vrh