big logo

234

Деца

ЧЕКАЈУ НА ТВОЈУ ПОМОЋ!

О нама

Наши амбасадори

Наш рад подржавају многобројне јавне личности: Сека Алексић, Јова Радовановић, Драгутин Топић, Милан Ђурђевић, Ирена Вукотић, Сара Јовановић, Жељко Васић, Огњен Амиџић, Даница Максимовић, Група Легенде, Душан Савић, Бојан Маровић, Андрија Милошевић, Бане Мојићевић, Снежана Ђуришић, Андреа Лекић, Иван Бекјарев, Радош Бајић, Андреј Кулунџић, Стефан Капичић, Тијана Дапчевић, Игор Ракочевић, Љиљана Благојевић, Тропико бенд, Ана Бекута, Александар Радојичић, Весна Дедић, Дејан Луткић, Раде Шербеџија, Игор Ковачевић и други.

Сека Алексић

Естрадна уметница

Сека је рођена 23.04.1981. године у Зворнику, Босна и Херцеговина. Музичку каријеру је започела 2002. године. До сада је издала шест албума. Хуманитарним радом се бави током читаве своје каријере, а 2008. године је основала и свој хуманитарни фонд Деци са љубављу, који је намењен деци без родитељског старања. До сада је урадила многобројне хуманитарне акције и концерте. Истиче да се хуманитарним радом бави од срца и поноси се тиме.

Јова Радовановић

Глумац, музичар и комичар

Јова Радовановић је каријеру започео у бенду који је основао под називом Домино. Чланови Домина су се убрзо разишли, па је прешао у бенд Весели Бенџа, Након мање од годину дана дошао је у бенд Седморица младих. Бенд Седморица младих улази у Гинисову књигу рекорда као ансамбл са најдужим стажом од пуне 33 године. Деведесетих година Радовановић почиње соло каријеру као забављач. Од 2002. до 2004. године води свој шоу програм под називом Повуци ручну који се емитовао на ТВ Пинк. Као познато лице појављивао се у више филмова, ТВ серија и емисија често глумећи самог себе. Ожењен је супругом Ковиљком. Има троје деце, сина и две ћерке близнакиње.

Драгутин Топић

Атлетски шампион

Драгутин Топић, 12.03.1971. Добитник националног признања, заслужни спортиста и заслужни тренер Републике Србије. Двоструки Европски шампион за сениоре у скоку у вис, учесник шест Олимпијских игара. Светски рекордер за јуниоре. Супруг Биљане Топић, и отац Ангелине и Софије Топић.

Милан Ђурђевић

Музичар

Милан Ђурђевић (31.03.1967. Ваљево) је оснивач култног бенда Неверне бебе, идејни вођа, аутор музике и текстова, клавијатуриста, вокал, аранжер и продуцент. Један је од најпризнатијих пијаниста на Балкану. У досадашњој каријери са Неверним бебама снимио је шест студијских албума, мноштво најемитованијих тв спотова у региону, а његова песма Двоје проглашена је хитом деценије. Великим концертом у Комбанк Арени пред више од 12.000 фанова у децембру прошле године успешно је обележен јубилеј две деценије бенда. Од скоро 2.000 концерата које је бенд одсвирао широм региона и Европе, скоро 200 је хуманитарног карактера.

Ирина Вукотић

ТВ водитељка

Дипломирала је на Филолошком факултету Универзитета у Београду, одсек српски језик и књижевност. Од 2000. године ради на телевизији. Каријеру је почела на Трећем каналу Радио телевизије Србије у емисијама Додатно убрзање, 3к чек ин, Радовање (пренос Олимпијских игара из Атине). Потом је прешла у продуцентску кућу Емоушн, на којој је била уредница и водитељка емисија Све за љубав и Велики брат. Од 2011. је ТВ лице Прве српске телевизије и водитељка емисија Жене и Плес са звездама.

Сара Јовановић

Певачица

Рођена је 29. октобра 1993. у Риму. На сцени се појавила 2012. године као учесница музичког шоуа Први глас Србије, на коме је освојила треће место. Наредне године је, као чланица групе -Моје три-, са песмом -Љубав- представљала Србију на 58. избору за Песму Евровизије у Малмеу. Била је и део прве сезоне хуманитарног шоу програма Твоје лице звучи познато, у коме је освојила друго место.

Жељко Васић

Музичар

Рођен 10.12.1979. године у Зајечару. Ожењен, двоје деце. Музичар.

Огњен Амиџић

ТВ водитељ

Огњен Амиџић је српски музичар и телевизијски водитељ. Рођен је у Шапцу 1975. године, а од 1991. Огњен почиње да ради на ТВ Шабац где је водио музичку емисју Ви-Џеј 015. После завршене гимназије у Шапцу одлази на студије у Београд. Почиње прво да ради на радио-станици Београд 202, а потом и на РТС-у где је водио популарну музичку емисију Гаража. Године 2001. прелази на ТВ Пинк, на којој осмишља нову забавну форму Јутарњег програма. Гости су му долазили у кревет, а он је емисију водио у пиџами. Четири године касније са Маринком Маџгаљем оснива групу Фламингоси, а на ТВ Пинку имали су емисију Ћао Дарвине. На ТВ Пинк тренутно води емисију Амиџи шоу у којој је водитељ и Оскар, Огњенов алтер его. Од 2009. водитељ је и риалити програма Фарма.

Даница Максимовић

Глумица

Даница Максимовић је постала глуму завршила на ФДУ у Београду, а прву улогу на филму одиграла је 1980. у филму Хајдук. Дуго је била носилац позоришног репертоара Позоришта на Теразијама. Током деведесетих година Максимовићева је играла кабаре који се звао Године заплета. Била је председница Савеза драмских уметника Србије, а од 1997. године ужива статус слободне уметнице. Добитница је Стеријине награде. Млађа публика Максимовићеву памти по улози у серијалу Лаку ноћ децо. Даница Максимовић играла је и главну улогу у првој српској теленовели Јелена.

Група Легенде

Музичка група

Група Легенде основана је у Београду 1988. године. До данас, група Легенде је одржала преко 1700 концерата у Србији, Црној Гори, Македонији, Босни и Херцеговини, Мађарској, Пољској, Кипру, Шведској, Словенији, Швајцарској, Аустрији, Канади, Немачкој, Аустралији, САД, Русији и Француској. Група Легенде је добитник многих награда и признања: 10 награда “Оскар популарности”, 9 признања “Мелко”, 7 награда “Златни Мелос”, “Златни виолински кључ”, награда ПГП-а за тираж, 4 златне плоче, награда Беовизије за песму из филма “Јесен стиже дуњо моја”, велики број признања за хуманитарне концерте, награде са неколико домаћих фестивала. Група Легенде је десет пута проглашавана за групу године, а последње признање је добила новембра 2011.године – седми “Златни Мелос”. Поред ових признања добитник је “Златне палме” и “Београдског победника”.

na vrh