big logo

265

Деца

ЧЕКАЈУ НА ТВОЈУ ПОМОЋ!

О нама

Хуманитарне кутије

13.06.2017.

Хуманитарна фондација БУДИ ХУМАН – Александар Шапић бори се за преко 190 Корисника где, нажалост, највише доминирају деца.

Ако желите да помогнете нашим Корисницима, деци, одраслима, удружењима, установама, посебним акцијама, то можете урадити слањем СМС порука, уплаћивањем донација на њихове наменске рачуне или постављањем хуманитарних кутија у Вашем објекту.

Уколико сте заинтересовани да организујете прикупљање донација путем хуманитарне кутије са брендом Фондације “Буди хуман – Александар Шапић” кутију можете  набавити на следеће начине:

  1. да сами купите кутију у фирми са којом Фондација има успостављену сарадњу у смислу стандардизације и безбедносних аспеката чувања прикупљеног новца у кутији и да је донесете у Фондацију ради брендирања логом Фондације и потписивања  Уговора или

  2. да дођете у Фондацију и под истим условима преузмете кутију

У оба случаја Ви сте власници кутије, а Фондација задржава кључеве од кутије све док се за прикупљање донација користи бренд Фондације. 

За једнократне хуманитарне акције кутију са брендом Фондације можете резервисати и бесплатно преузети у Фондацији уз потписивање реверса до враћања кутије.

Пражњење кутије се врши записнички, а записник о износу прикупљених донација потписују представник Фондације и представник организатора. Прикупљене донације уплаћују се на рачун Фондације са назнаком места на коме се кутија налазила.

Сви који желе да се боре заједно са нама, као и да постану наши партнери у овој борби, то могу урадити сваког радног дана од 8 до 16 часова на телефон 011/412-30-30 где ће од овлашћеног лица наше Фондације добити још детаљније информације.

Будимо хумани!