big logo

257

Deca

156

Odrasli

ČEKAJU NA TVOJU POMOĆ!

O nama

Kako da pomognem?

08.05.2017.

Budimo humani!

Svako ko je u prilici i želi da pomogne našim korisnicima to može učiniti na nekoliko načina.

1. Slanjem SMS poruke sa sadržajem 1 ili 2 ili 3... na humanitarni broj 3030

Ukoliko želite da pomognete našim korisnicima možete poslati SMS poruku sa odgovarajućim brojem za bilo kog korisnika. Svaki korisnik ima različit broj, koji treba da upišete u tekst poruke i pošaljete SMS na broj 3030 kako biste ostvarili donaciju. Vrednost poruke je dvesta dinara (PDV se ne naplaćuje). Nakon poslate poruke primićete SMS kojim ćemo potvrditi donaciju.

Takođe, možete upisati i broj 1 u sadržaj poruke i poslati SMS na broj 3030. Takva donacija odlazi na zajednički račun. 

Treća opcija za slanje SMS poruke je mesečna pretplata. Slanjem poruke BUDIHUMAN, na 3030 postajete pretplatnik koji svakog meseca automatski donira dvesta dinara, na zajednički račun. U svakom trenutku možete se odjaviti slanjem STOPBH, na 3030. 

Primer: Želite da pomognete Petru Petroviću. Na njegovom profilu piše da je registrovan pod korisničkim brojem 7. Napišite poruku sa sadržajem 7 i pošaljite SMS na 3030.

2. Uplatom na dinarski račun

Svaki Korisnik ima svoj posebni dinarski račun na koji možete da uplatite donaciju.

Primer: Želite da pomognete Petru Petroviću. Na njegovom profilu možete da vidite njegov poseban broj dinarskog računa. Novac uplaćujete tako što u najbližoj banci uplatite željenu sumu na odgovarajući račun. Na sajtu budihuman.rs možete već sledećeg radnog dana da se uverite da li je uplata izvršena.

Uputstvo za popunjavanje naloga za uplatu

Uputstvo za popunjavanje naloga za prenos

3. Uplatom na devizni račun

Svaki korisnik ima svoj posebni devizni račun na koji možete da uplatite novac.

Primer: Želite da pomognete Petru Petroviću. Na njegovom profilu možete da vidite njegov poseban broj deviznog računa. Novac mu uplaćujete tako što u najbližoj banci uplatite željenu sumu na odgovarajući račun u bilo kojoj valuti. Na sajtu budihuman.rs možete već sledećeg radnog dana da se uverite da li je uplata izvršena.

Preuzmite neophodne podatke za plaćanje u valutama:

EUR   CHF USD   GBP

 

4. Uplatom preko Interneta

Uplata preko Interneta se vrši platnim karticama preko "e-commerce" servisa Intesa banke. Omogućeno je korišćenje "Maestro", "Visa" i "Master card" platnih kartica.

Primer: Želite da pomognete Petru Petroviću. Na njegovom profilu postoji link e-doniraj. Klikom na link dolazite na stranicu Intesa banke gde je potrebno da upišete neophodne podatke da bi se donacija realizovala. Na sajtu budihuman.rs možete već nakon nekoliko dana da se uverite da li je uplata izvršena.