big logo

234

Deca

151

Odrasli

ČEKAJU NA TVOJU POMOĆ!

O nama

Potrebna vam je pomoć?

18.05.2017.

Bolesni ste?
Predstavljate udruženje ili ustanovu koja pomaže najugroženijima?
Postanite Korisnik Humanitarne fondacije Budi human - Aleksandar Šapić!

Da biste postali Korisnik prvo je potrebno da popunite Zahtev i donesete potrebnu dokumentaciju. Nakon provere da li su uslovi ispunjeni potpisujemo Ugovor kojim postajete naš Korisnik.

Najvažniji uslovi su da ste državljanin Republike Srbije i da potrebna pomoć iznosi preko hiljadu evra u dinarskoj protivvrednosti, kao i da imate svu potrebnu dokumentaciju. Odaberite odgovarajući Informator na ovoj stranici i pogledajte sve uslove.

U slučaju da su ispunjeni svi uslovi počinje sakupljanje sredstava. Korisnik dobija svoj sms podbroj i otvara mu se poseban devizni i dinarski račun.

Postoji više načina prikupljanja sredstava:

1. Slanjem SMS poruke na humanitarni broj
Može se poslati sms poruka sa odgovarajućim brojem za bilo kog Korisnika na broj 3030. Vrednost poruke je 200 dinara (PDV se ne naplaćuje). 

2. Uplatom na dinarski račun
Svaki Korisnik ima svoj posebni dinarski račun na koji se može uplatiti novac. 

3. Uplatom na devizni račun
Svaki Korisnik ima svoj posebni devizni račun na koji se može uplatiti novac. 

4. Uplatom preko Interneta 
Uplata Korisniku preko Interneta se vrši platnim karticama preko "e-commerce" servisa Intesa banke. Novac se može uplatiti "Maestro", "Visa" i "Master card" platnim karticama. 

Na portalu je u svakom trenutku vidljivo koliko novca je uplaćeno, kao i koliko novca je još potrebno da bi se dostigla ukupna tražena suma.

Kada se sakupi sav potreban novac, on će biti prebačen na račun ustanove ili kompanije u svrhu ostvarivanja cilja sakupljanja sredstava.

Zahtev i Informator sa spiskom potrebne dokumentacije možete preuzeti na linkovima koji se nalaze na dnu ove stranice. Ukoliko želite, možemo Vam potrebnu dokumentaciju poslati na mejl adresu. U slučaju da nemate svoju mejl adresu, potrebnu dokumentaciju možete preuzeti i u našim prostorijama.

 

 

                  Deca                              Odrasli                             Udruženja                            Ustanove                        Posebne akcije