Građanima iz cele Srbije pružamo podršku u prikupljanju novca za lečenje! Ako Vam je potrebna pomoć, pozovite 011/412-3030 i postanite korisnik naših usluga!

O nama

18.04.2017

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN - Aleksandar Šapić osnovana je u aprilu 2014. godine na inicijativu našeg proslavljenog vaterpoliste i predsednika opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića. Cilj Fondacije je da se pomogne deci, odraslima, udruženjima i ustanovama na teritoriji Republike Srbije kojima je pomoć neophodna.

Trenutno se pomoć prikuplja za preko 200 korisnika, i taj broj konstantno raste. Svima njima potrebna je pomoć dobrih i humanih ljudi kako bi dobili bitku za svoje zdravlje i život učinili lakšim, ili svojim korisnicima omogućili bolji tretman.

Od početka rada Fondacije prikupljeno je više od 300 miliona dinara sa više od dva miliona pristiglih SMS poruka. 

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN - Aleksandar Šapić jedinstvena je u celoj Srbiji. Pre svega zbog toga što daje jednake šanse svima kojima je pomoć potrebna, a sa druge strane davaocima sredstava pruža sigurnost da će pomoć otići onima kojima je namenjena. U Fondaciji se svima posvećuje jednaka pažnja, ne merimo tuđu muku i probleme, već preko sajta www.budihuman.rs građanima ostavljamo mogućnost da sami odluče kome će pomoći. 

Novac koji se za određenog Korisnika prikupi, uplaćuje se direktno bolnici ili zdrastvenoj ustanovi koja pruža uslugu. Plaćanje se vrši isključivo preko računa na dospelu fakturu. Novac ne može da se podigne, niti sa njim da dođe u direktan kontakt, ni jedno fizičko lice, pa ni sam Korisnik ili roditelj Korisnika, to jest deteta.

Svaki naš Korisnik ima svoj profil na kome su njegov devizni i dinarski podračun i lični sms broj i sav novac, koji na njega dospe, putem SMS-a ili uplate na račune, može u punom iznosu da iskoristi za svoje lečenje, na prethodno objašnjen način. Fondacija od svake pojedinačne uplate na račune Korisnika Fondacije ne zadržava proviziju.

Takođe, preko sajta se u svakom trenutku može videti koliko je novca uplaćeno i koliko je još potrebno određenom Korinsiku. 

Statut

 

Uplati donaciju na dinarski ili devizni račun!

Upiši 1 i pošalji SMS na broj 3030!

Cena poruke je 200 din(PDV se ne naplaćuje)

Postavi baner na svoj sajt!

Poznaješ nekog kome je neophodna pomoć?

na vrh