Građanima iz cele Srbije pružamo podršku u prikupljanju novca za lečenje! Ako Vam je potrebna pomoć, pozovite 011/412-3030 i postanite korisnik naših usluga!

Osnivač Humanitarne fondacije Budi human - Aleksandar Šapić

11.10.2016

Mogu slobodno reći da je ova fondacija jedinstvena u celoj Srbiji. Pre svega zbog toga što daje jednake šanse svima kojima je pomoć potrebna, a sa druge strane davaocima sredstava pruža sigurnost da će pomoć otići onima kojima je namenjena. 
 

U Fondaciji se svima posvećuje jednaka pažnja, ne merimo tuđu muku i probleme, već preko sajta www.budihuman.rs građanima ostavljamo mogućnost da sami odluče kome će pomoći. 

Takođe, zbog nekih situacija koje smo u prošlosti imali sa humanitarnim akcijama i donacijama koje smo kao društvo imali u prošlosti, preko sajta će svakodnevno moći da se vidi koliko je novca uplaćeno i koliko je još potrebno. Korisnici ni u jednom trenutku nemaju kontakt sa novcem, a na osnovu dostavljenih predračuna sakupljena sredstva se sa posebnog podračuna korisnika direktno uplaćuje naznačenim zdravstvenim institucijama kao pružaocima usluga. Svi podračuni korisnika su u vlasništvu Fondacije.

Želeo bih da se zahvalim svima koji su na bilo koji način doprineli da Fondacija počne sa radom. Pozivam sve medije, medijske kuće, posebno one koji imaju internet portale, da odvoje deo svog prostora i "okače" baner Fondacije i tako pomognu da se što više ljudi uključi u prikupljanje pomoći.

Aleksandar Šapić,

osnivač Humanitarne fondacije "Budi human - Aleksandar Šapić" 

Uplati donaciju na dinarski ili devizni račun!

Upiši 1 i pošalji SMS na broj 3030!

Cena poruke je 200 din(PDV se ne naplaćuje)

Postavi baner na svoj sajt!

Poznaješ nekog kome je neophodna pomoć?

na vrh