Građanima iz cele Srbije pružamo podršku u prikupljanju novca za lečenje! Ako Vam je potrebna pomoć, pozovite 011/412-3030 i postanite korisnik naših usluga!

Pomozi Aleksandru

Aleksandar Prijović

KORISNIKU POTREBNO

2191280

Da Aleksandar

napravi prvi korak

 • Uplati na račune:
  Dinarski: 160-403142-46
  Devizni: 00-540-0000752.0
  IBAN: RS35160005400000752041
 • Upiši 20 i pošalji SMS na 3030
  Cena poruke: 200 din (PDV se ne naplaćuje)
  Upiši human20 i pošalji SMS na 455
  Cena poruke: 20 CHF e-Doniraj

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN - Aleksandar Šapić

sakuplja sredstva za lečenje Aleksandra Prijovića. Aleksandar od rođenja pati od deformiteta kičmenog stuba i kičmene moždine. Delimično je paralizovan i stopostotno inkontinentan. Kreće se uz pomoć invalidskih kolica, ali se trudi da ga to ne spreči da radi stvari koje voli. Aleksandar je treći najbolji plivač u Srbiji u svojoj kategoriji.

Uz to, redovan je učenik Ekonomske škole u Kragujevcu. U dosadašnjem toku lečenja iscrpljene su sve mogućnosti za oporavak koje postoje u Srbiji. Isto tako i materijalna sredstva porodice, koja je posle prodaje porodične kuće u podstanarskom statusu. Porodica i Aleksandar su se odlučili na terapiju matičnim ćelijama na Tajlandu.

Šest meseci posle prve operacije lekari su zaključili da postoji veliki napredak i da je potrebna možda još samo jedna serija tretmana matičnim ćelijama kako bi Aleksandar prohodao. Nakon prodaje kuće za prvi tretman porodica je u veoma lošoj finansijskoj situaciji i suma od preko dva miliona dinara deluje nedostižno. Aleksandar moli sve dobre ljude da mu pomognu da napravi prvi korak i obećava da će ostalo lako i sam.

Da pomogneš Aleksandru da prohoda upiši 20 i pošalji SMS na 3030. Takođe, Aleksandru možeš pomoći i tako što ćeš uplatiti novac na dinarski ili devizni račun, ili donirati novac putem platnih kartica na linku e-doniraj.

Napomena: Korisnik je u mogućnosti da raspolaže sa novcem prikupljenim od SMS poruka, tek od momenta kada operater mobilne telefonije uplati novac na račune Fondacije. Operater na račun Fondacije uplaćuje samo sredstva koja je sam uspeo da naplati od donatora i to u periodu od 2 do 3 meseca od slanja SMS poruke.

*Humanitarna fondacija Budi human

Philipp Janković

*Snežana Savić

Vojislav Jović

*Snežana Savić

Tanja Ćendić

Uplati donaciju na dinarski ili devizni račun!

Upiši 1 i pošalji SMS na broj 3030!

Cena poruke je 200 din(PDV se ne naplaćuje)

Postavi baner na svoj sajt!

Poznaješ nekog kome je neophodna pomoć?

na vrh