big logo

265

Деца

ЧЕКАЈУ НА ТВОЈУ ПОМОЋ!

О нама

Потребна вам је помоћ?

18.05.2017.

Болесни сте?
Представљате удружење или установу која помаже најугроженијима?
Постаните Корисник Хуманитарне фондације Буди хуман - Александар Шапић!

Да бисте постали Корисник прво је потребно да попуните Захтев и донесете потребну документацију. Након провере да ли су услови испуњени потписујемо Уговор којим постајете наш Корисник.

Најважнији услови су да сте држављанин Републике Србије и да потребна помоћ износи преко хиљаду евра у динарској противвредности, као и да имате сву потребну документацију. Одаберите одговарајући Информатор на овој страници и погледајте све услове.

У случају да су испуњени сви услови почиње сакупљање средстава. Корисник добија свој смс подброј и отвара му се посебан девизни и динарски рачун.

Постоји више начина прикупљања средстава:

1. Слањем СМС поруке на хуманитарни број
Може се послати смс порука са одговарајућим бројем за било ког Корисника на број 3030. Вредност поруке је 200 динара (ПДВ се не наплаћује).

2. Уплатом на динарски рачун
Сваки Корисник има свој посебни динарски рачун на који се може уплатити новац.

3. Уплатом на девизни рачун
Сваки Корисник има свој посебни девизни рачун на који се може уплатити новац.

4. Уплатом преко Интернета
Уплата Кориснику преко Интернета се врши платним картицама преко "е-цоммерце" сервиса Интеса банке. Новац се може уплатити "Маестро", "Виса" и "Мастер цард" платним картицама.

На порталу је у сваком тренутку видљиво колико новца је уплаћено, као и колико новца је још потребно да би се достигла укупна тражена сума.

Када се сакупи сав потребан новац, он ће бити пребачен на рачун установе или компаније у сврху остваривања циља сакупљања средстава.

Захтев и Информатор са списком потребне документације можете преузети на линковима који се налазе на дну ове странице. Уколико желите, можемо Вам потребну документацију послати на мејл адресу. У случају да немате своју мејл адресу, потребну документацију можете преузети и у нашим просторијама.

 

            Деца                              Одрасли                             Удружења                            Установе                        Посебне акције