О нама

О нама

Могу слободно рећи да је ова фондација јединствена у целој Србији. Пре свега због тога што даје једнаке шансе свима којима је помоћ потребна, а са друге стране даваоцима средстава пружа сигурност да ће помоћ отићи онима којима је намењена.

У Фондацији се свима посвећује једнака пажња, не меримо туђу муку и проблеме, већ преко сајта www.будихуман.рс грађанима остављамо могућност да сами одлуче коме ће помоћи.

Такође, због неких ситуација које смо у прошлости имали са хуманитарним акцијама и донацијама које смо као друштво имали у прошлости, преко сајта ће свакодневно моћи да се види колико је новца уплаћено и колико је још потребно. Корисници ни у једном тренутку немају контакт са новцем, а на основу достављених предрачуна сакупљена средства се са посебног подрачуна корисника директно уплаћују назначеним здравственим институцијама као пружаоцима услуга. Сви подрачуни корисника су у власништву Фондације.

Желео бих да се захвалим свима који су на било који начин допринели да Фондација почне са радом. Позивам све медије, медијске куће, посебно оне који имају интернет портале, да одвоје део свог простора и "окаче" банер Фондације и тако помогну да се што више људи укључи у прикупљање помоћи.

Александар Шапић,

оснивач Хуманитарне фондације "Буди хуман - Александар Шапић"

јуни 2014. године